Casa Berarilor Artizani, o nouă locație în Timișoara

Casa Berarilor Artizani, o nouă locație în Timișoara

Casa Berarilor Artizani, un concept nou de magazine beer-to-go (bere pentru acasă) cu peste 100 de tipuri de bere artizanală, deschide un nou magazin în Timișoara.

Compania intenționează să mai deschidă în Timisoara două noi magazine în următorul an.

Rețeaua Casa Berarilor Artizani ajunge astfel la șase locații la nivel național, acesta fiind primul magazin din Timișoara. Investiția totală în magazin se ridică la 35.000 de euro.

Magazinul este deschis în Centrul Comercial Auchan Nord și este operat de un francizat local, Tiberiu Kovacs, un antreprenor cu experiență vastă în diferite domenii de activitate.

„Avem planuri mari de dezvoltare în Timișoara, un oraș cu tradiție în industria noastră, locul de naștere a unui brand cunoscut de bere și orașul în care au fost lansate mai multe microberării cu bere artizanală”, a declarat Florin Mîndru, CEO Casa Berarilor Artizani.

Antreprenorii români pot investi în franciza Casa Berarilor Artizani, un concept nou de magazine beer-to-go (bere pentru acasă) cu peste 100 de tipuri de bere artizanală. Investiția minimă începe de la 25.000 euro, iar cea medie este de 35.000 euro, în funcție de suprafața spațiului și de locație (stradal sau centru comercial).

Românii pot începe un nou business în ciuda contextului actual și se pot orienta către o afacere la cheie într-un domeniu cu potențial de creștere: piața berii artizanale în România are un potențial foarte mare de creștere, cu un consum de bere/cap de locuitor de 85 litri, care ne plasează pe locul 7 în Europa), spre deosebire de nivelul țărilor din jurul nostru, unde media pieței berii artizanale este de 12–13% din total consum. Spre comparație, în România vânzările brandurilor artizanale reprezintă mai puțin de 1% din totalul consumului de bere.

Casa Berarilor Artizani este cel mai nou hub dedicat promovării berii artizanale produsă de maeștri berari români, cu o rețea de magazine extinsă pe plan național, unde consumatorii pot experimenta diverse produse și rețete de bere artizanală și își pot alege stilurile preferate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *