Un nou restaurant KFC va apărea la Brașov

Un nou restaurant KFC va apărea la Brașov

Dezvoltarea locală este un obiectiv pe care Grupul și l-a asumat inclusiv în actualul context socio-sanitar, din dorința de a-și adapta oferta la evoluția pieței. Locațiile deja existente în județul Brașov au performat bine de-a lungul timpului, astfel că inaugurarea noului restaurant reprezintă un demers firesc în întâmpinarea cererii consumatorilor, care se pot bucura acum de produsele lor preferate de la KFC și în incinta unui nou centru comercial.

Ne concentrăm eforturile spre a investi atât în locații, prin cercetarea constantă a pieței și alegerea acelor zone cu un potențial ridicat, cât și în calitatea serviciilor oferite în cadrul restaurantelor. Angajații noștri sunt pregătiți să întâmpine clienții în cele mai sigure condiții, adaptate situației plină de provocări pe care o traversăm și să le servească produse, după rețeta originală a Colonelului Sanders”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Restaurantul KFC AFI Palace Brașov funcționează în intervalul orar 10:00 – 22:00, în deplină conformitate cu normele impuse de autoritățile locale. Locația are o suprafață utilă de peste 100 mp și este situată în incinta Centrului Comercial Afi Palace Brașov, aflat pe Strada 15 Noiembrie nr. 78.

În prezent, datorită situației epidemiologice, clienții pot să comande în regim take away, dar au și posibilitatea de a servi masa în zona special amenajată din cadrul centrului comercial, până la noi directive din partea autorităților.

De asemenea, pentru a se adapta mai bine la noul context, KFC și-a direcționat eforturile și în zona de delivery, fiind astfel prezent pentru aria Brașovului și prin parteneriatele strategice dezvoltate cu platformele online de livrare.

Odată cu deschiderea celei de-a treia unități din județul Brașov, KFC România creează noi locuri de muncă și angajează 30 de persoane în funcţii precum: Lucrător Bucătărie, Casier, Bucătar, Manager (Director Restaurant) și Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

Sphera Franchise Group S.A. este unul dintre cele mai mari grupuri din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *