Agenția imobiliară Blitz, primul birou la București

Agenția imobiliară Blitz, primul birou la București

Agenția imobiliară Blitz, cu birouri în Cluj și Brașov anunță deschiderea primului birou la București și unui al doilea birou în Brașov. Planurile companiei includ acoperirea principalelor centre economice din țară în următorii trei ani.

Anul 2020 a fost un an dificil pentru toate sectoarele economiei. Dar poate mai puțin dificil pentru sectorul imobiliar. Fie că vorbim de rezidențiale sau de birouri, dezvoltatorii și-au continuat proiectele și chiar au lansat unele noi, proprietarii de imobile au mai redus sau nu chiriile, iar centrele logistice au avut poate cel mai bun an al lor.

Lucrurile nu par să stea prea rău nici pentru agențiile imobiliare, așa cum este și cazul Blitz, care acoperă momentan două orașe mari din țară, în Cluj și Brașov și și-a anunțat planurile de deschidere a primului birou la București și unui al doilea birou în Brașov.

“Încă dinainte de declanșarea pandemiei am trasat un plan de extindere pe piețe noi în următorii 3 ani și continuăm acest demers. Țintim cu prioritate principalele centre economice ale țării care au piețe imobiliare cu potențial de creștere sustenabilă pe termen lung. La selecția viitoarelor locații, am luat în calcul mai mulți factori care țin atât de specificul piețelor locale și de potențialul local al business-ului, cât și de indicatori macroeconomici de la nivel regional”, a declarat pentru wall-street.ro, Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

Potrivit acestuia, deschiderea primului birou din București și celui de-al doilea din Brașov se va realiza până la finele anului, concentrarea maximă în această perioadă fiind pe deschiderea biroului din București.

“Știm că ne așteaptă o piață plină de provocări, dar și de oportunități, și suntem pregătiți ca în plină perioadă de restricții să facem acest pas important. Intenționăm ca într-o perioadă de trei ani să o deservim complet cu mai multe birouri”
Cătălin Priscorniță
CEO Blitz

Compania vrea să realizeze o extindere printr-un model propriu de business. “Astfel, planul este să deschidem direct noi birouri, în cadrul cărora să extindem gama de servicii integrate, dar și să sprijinim, printr-un sistem flexibil de francizare, deschiderea de noi birouri de către viitorii noștri parteneri locali”, a mai spus Priscorniță pentru wall-street.ro

Potrivit acestuia, investiția pentru deschiderea fiecărui birou ajunge la 20.000 de euro, fiind incluse cheltuielile de amenajare și administrative, precum și funcționarea operațională în primele luni. Pe lângă suma inițială se adaugă și investițiile legate de instruirea și pregătirea agenților, și formarea lor profesională continuă, plus toate serviciile operaționale specifice funcționării unei agenții imobiliare: recrutare și formare, call center, juridic, marketing, consultanță financiar-bancară, etc.

“Atunci când am demarat acest proiect, am făcut o analiză riguroasă a oportunității de extindere, dar și a potențialelor provocări legate de extindere. Avem în plan să deschidem zeci de birouri în 2021, distribuite echilibrat în toate cele trei regiuni istorice, iar întreaga echipă va crește la peste 600 de persoane”, a explicat Priscorniță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *